Frågor och svar om glasfiberpool


pool, pooler, glasfiber pooler, glasfiberpooler, glasfiberpool, pool i glasfiber, glasfiber swimmingpool, glasfiber swimmingpooler, trädgårdspooler, trädgård pool, trädgård pooler, polyester pool, polyester pooler, simbassänger, pooltak, pool tak, skydd till poolen, tak i poolen, tak till pool, glasfiberpool montering, glasfiberpool pris, pooltak pris, pool i trädgården

Din tillfredsställelse är vår prioritet. Följande lista med frågor och svar kommer att ge dig säkerhet i många frågor. Dessutom står vi till ditt förfogande hela tiden.


1. Vad är det som utmärker varumärket DreamPools på marknaden?
2. Varför väljer kunder era produkter?
3. Varför erbjuder ni just glasfiber pooler?
4. Vad gör DreamPools erbjuder innehålla?
5. Hur kan du köpa DreamPools produkter?
6. Vad bekräftar kvaliteten på polyester pooler Solaris och Sunshine?
7. Varför det är värt att montera våra pooltak Elegance?
8. Hur länge tar det att genomföra beställningen?
9. Hur mycket kostar transport av glasfiberpooler och pooltak DreamPools?
10. Vad behöver jag garantera vid leveransen av beställda poolen?
11. Hur stor ska gropen vara för placering av poolen?
12. Är betonggrundplattan i gropen nödvändig?
13. Hur fungerar filtreringssystemet?
14. Var ska filtreringssystemet placeras?
15. Var är det bästa stället att placera värmepumpen?
16. Är det svårt att underhålla poolen DREAMPOOLS?
17. Vilka är driftskostnader av poolen DreamPools?
18. Hur kan jag förbereda poolen DreamPools inför simsäsongen?
19. Hur ska jag skydda glasfiberpool DreamPools under vintern?
20. Vad bör du kolla in innan du köper en pool av polyester för isolering i trädgården?
21. Vad gör hela investeringen, vilket är byggandet av polyester pool i trädgården?
22. Varför är det värt att bygga en glasfiber pool i trädgården?
23. Vilken är den bästa platsen för att installera glasfiberpool?
24. Vilken storlek och form på trädgårdspool är bäst?
25. Vilken typ av teknik för att bygga pool i trädgården ska jag välja?
26. Vilka ytterligare installationer bör användas i poolen trädgården?
27. Vilka är de typer av filter?
28. Vilka är de bästa lösningarna för att värma vatten och takläggning poolen?
29. Är byggandet av trädgårdspoolen lönsamt?
30. När är bästa tiden att bygga en glasfiberpool i trädgården?
31. Vilka är nackdelarna och fördelarna med att ha en glasfiberpool?
32. Hur mycket kostar konstruktion och utrustning av en glasfiberpool i trädgården kosta?
33. Vilka är de typer av trädgårdspooler?
 

1. Vad är det som utmärker varumärket DreamPools på marknaden?
Först och främst passion och energi. Vi etablerar en personlig relation med våra kunder och bygger en stor, internationell gemenskap där vi hjälper till att uppfylla drömmen om att ha en egen oas och idealisk plats på jorden. Detta ger oss stor tillfredsställelse.

 

2. Varför väljer kunder era produkter?

Glasfiberpooler, pooltak och pool i glasfiber tillbehör från DreamPools kännetecknas av enkel och klassisk design, högsta kvalitet och attraktivt pris. Bekvämligheten och rena avkopplingen är viktigare för oss än extravagans. Detta återspeglas i form av poolen, trappan, installationsdelarna och slutbehandlingen. Våra produkter är iögonfallande och genomtänkta i alla avseenden. De ger hela familjen mycket glädje i många år och därför föreslås och rekommenderas de så gärna.

 

3. Varför erbjuder ni just glasfiber pooler?

Vi tycker att både nu och i framtiden ska en egen, attraktiv glasfiberpool vara en produkt som den bredast möjliga kundkretsen har råd till. Det ska dock inte påverka poolens hållbarhet och kvalitet. Våra pooler Solaris och Sunshine är vackra, högkvalitativa, billigare och snabbare att installera än betongpooler. Det finns inga kostnader för långsiktiga byggarbeten.

 

4. Vad gör DreamPools erbjuder innehålla?

Vi gillar enkla och transparenta erbjudanden, det är därför vi erbjuder två typer av pooler: Solaris och Sunshine i flera storlekar med två typer av pooltak: Elegance och Elegance+. Vi erbjuder även pool i glasfiber tillbehör för att säkerställa din glasfiberpool och pooltak ett unikt utseende och kommer att hålla dem rena och fräscha i flera år. DreamPools produkter passar stämningen i trädgården och ger en hel del roligt för hela familjen, vilket framgår av våra många kunder.

 

5. Hur kan du köpa DreamPools produkter?

Nyckeln är kontakten från dig. Vi kontrollerar dina behov, rekommendera våra produkter som testas av våra kunder. Vi ger dig möjlighet att träffa våra tidigare kunder och lyssna på deras samarbete med oss – förtroende. Vi kommer att förbereda en komplett och attraktivt erbjudande med direkttransport till ditt hem – en heltäckande service. Du bekräftar beslutet med en liten förskottsbetalning. Resten beloppet kommer att betalas av dig vid mottagandet av de köpta produkterna. Vi utför ordern effektivt och smidigt, kvar med dig i ständig kontakt – calmless. Efter förlossningen kan vi ge dig gärna all information om installation, montering, ytbehandling och användning av glasfiber poolen. Vi är mycket nyfiken på slutresultatet av din investering och vi ser fram emot att du kommer att visa den – tillfredsställelse. Vi är med dig i kontakt och vi är mycket intresserade av hur saker och ting är – full belåtenhet.

 

6. Vad bekräftar kvaliteten på polyester pooler Solaris och Sunshine?

Val av material och tillverkningsteknik bygger på många års erfarenhet. Den speciella polyuretanskumisoleringen förhindrar minskning av vattentemperaturen. Vi använder högkvalitativa polyesterharts och laminat täckta med resistbeläggningen i gelcoat. Den är resistent mot höga och låga temperaturer, inverkan av kemikalier och bidrar till att hålla poolen ren. Det garanterar också färgbeständighet. En enhetlig konstruktion ger 100% täthet.

 

7. Varför det är värt att montera våra pooltak Elegance?

Först av allt, kommer badsäsongen förlängas. Pooltak Elegance garantera säkerhet och skydd mot smuts och glasfiberpool själv kommer att vinna i livslängd, natur och tilltalande utseende. I en täckt polyester pool, alger och bakterier förökar långsammare, så att du kommer att använda mindre kemikalier och rengöringsmedel för att rengöra polyester poolen. Pool tak Elegance passar väl in i omgivande utrymme och användningen av polykarbonat betoning kvalitet och utseende av hela strukturen. Pooltak Elegance är enkel att installera och tack vare möjligheten att installera ytterligare förlängningar är det extremt funktionell och inte gör det svårt att använda poolen.

 

8. Hur länge tar det att genomföra beställningen?

Ungefär två veckor, i genomsnitt.

 

9. Hur mycket kostar transport av glasfiberpooler och pooltak DreamPools?

Transporten prissätts individuellt när kunden har angett leveransorten. I fallet med transport av flera polyester pooler tillsammans ger vi förmånliga leveransvillkor.

 

10. Vad behöver jag garantera vid leveransen av beställda poolen?

För avlastningen behövs en kran med en räckvidd på minst 10-12 m. På poolens hörn finns krokar och med hjälp av dem och ett rep blir poolen upphängd av kranen och flyttad till angivna platsen, utan att behöva oroa sig för någon skada. För säkerhets skull krävs det två fler personer utanför kranoperatören.

 

11. Hur stor ska gropen vara för placering av poolen?

Gropen ska vara ca 40-50 större än den övre konturen av poolen.

 

12. Är betonggrundplattan i gropen nödvändig?

Ja, det är en nödvändig del för att sätta poolen. Betonggrundplattan med en tjocklek på ca 12-15 cm bestämmer till stor del om poolens livsduglighet, isolerar den mot marken och skyddar mot mikrovibrationer. Tack vare plattan sitter poolen fast ordentligt och man behöver inte oroa sig för möjligheten för jordskredet.

 

13. Hur fungerar filtreringssystemet?

En avgörande roll spelas av en skimmer, genom vilken vatten tas från poolens yta och transporteras till filtret tillsammans med föroreningarna. Senare filtrerar sandlagret vatten och föroreningarna avlägsnas därifrån. Ett rent och syresatt vatten transporteras igen till poolen genom munstycken.

 

14. Var ska filtreringssystemet placeras?

Det ska placeras i närheten av poolen. Man kan använda en redo filtertank eller utnyttja något rum nära poolen, till exempel en källare. Du kan också bygga maskinrummet på förlängningen av bottenplattan. Oavsett vilken lösning du väljer, se till att service av filtreringssystemet är enkel och inte orsakar några problem.

 

15. Var är det bästa stället att placera värmepumpen?

Det bästa är ett täckt ställe nära poolbassängen, med tillgång till frisk luft.

 

16. Är det svårt att underhålla poolen DREAMPOOLS?

Ett enkelt underhåll av glasfiberpool Solaris och Sunshine är deras stora fördel. Du kan hantera underhållet själv utan problem och du kommer inte att ägna mycket tid och energi åt det. De enda åtgärder som ska utföras, två eller tre gånger i veckan, är att kontrollera pH-värde och rengöra poolen med en dammsugare en gång i veckan.

 

17. Vilka är driftskostnader av poolen DreamPools?

Driftskostnaderna av glasfiberpoolen från DreamPools beror framför allt på två faktorer: för det första, sättet på vilket vi renar vatten och för det andra, om vi har ett pooltak eller inte. I fallet med vanligaste metoder för vattenrengöring, alltså klorering ska den årliga driftskostnaden för en medelstor glasfiberpool inte överstiga ca 300-500 Euro.

 

18. Hur kan jag förbereda poolen DreamPools inför simsäsongen?

Först ska du rengöra poolen – använd en dammsugare, nät och ett rengöringsmedel för väggar. Senare justera pH-värdet, med pH-minus eller plus medel, beroende på vatten. Ett lämpligt pH-värde för trädgårdspooler är mellan 7,0 och 7,4. Du ska mäta pH med testare (fotometrar). Senare, när vattencirkulationen är på, ska du hälla i skimmern ett medel som skyddar mot tillväxt av alger, mätt enligt bruksanvisningen. Senare ska du hälla en lämplig mängd av medlet i en vattenkanna, fyll med vatten och distribuera på hela vattenytan. Slå på vattencirkulation och filtrera vatten tills det blir kristallklart. Ta bort skräp från botten med hjälp av en undervattensdammsugare. Det sista steget är desinfektion. Medel med klor eller en syremetod ska användas. Medel baserade på aktivt syre är så effektiva som klor och samtidigt neutrala för huden. I denna tidpunkt är vattnet i poolen redo. Du ska bry dig om dess kvalitet – en lämplig filtrering och mätning av kvalitet på vatten.

 

19. Hur ska jag skydda glasfiberpool DreamPools under vintern?

Först och främst, lämna vattnet i poolen. Kraften på vatten som fryser under vintern ska motverka kraften på marken som fryser och påverkar poolväggar och detta ska förhindra överfyllningar vid kraftiga regn. Du ska också stänga munstycken, pumpa vatten ur filtrerings- och värmesystem, koppla bort pumpen eller sänka vatten nedanför munstyckena.

 

20. Vad bör du kolla in innan du köper en pool av polyester för isolering i trädgården?

Installation av trädgård pool är en investering, som säkert kan kallas en “en gång i livet”. Därför väljer en glasfiberpool som kommer att göras av material av hög kvalitet, resistenta mot de mycket olika väderförhållanden, och det med en liten ansträngning kommer bibehålla sin användbarhet under många år (ärenden av val av optimal form och storlek kommer att diskuteras i en annan artikel). Det är inte ett köp där du enkelt kan dra sig tillbaka. Möbler, platt eller cykel Du kan enkelt sälja när de inte uppfyller våra förväntningar. Med glasfiberpool är det mycket svårare, så låt oss göra så mycket som möjligt från allra första början att njuta av vår avrättning, och inte ångra det.
1) För det första bör formen och färgen på polyester poolen vara ganska universella och tidlösa. Välj en glasfiberpool i en klassisk form, blå eller vit, eftersom det är en hög sannolikhet, att i flera år vi fortfarande kommer att vara stolta över vår investera. Varje mode och säsongs hits blekna bort, och de saker enkla och klassiska är alltid i tid.
2) Mycket viktigt är tillverkningstekniken av poolen. Glasfiberpooler från DreamPools har ett speciellt lager av anti-osmos, som skyddar hela strukturen av poolen från skador som kan uppstå till följd av kontinuerlig kontakt med vatten (från insidan av poolen, liksom från marken). Osmos skyddande skikt förhindrar inträngning av vatten i poolen konstruktion polyester. Många företag ignorera problemet och inte använda denna viktiga skikt för att göra produktionen billigare. Polyester pooler som saknar anti osmos skiktet penetreras av vatten efter några veckor och deras yta är täckt av ett antal utbuktningar och blåsor, som orsakar permanent skada på poolen. Så du bör ställa innan du köper bolaget som tou vill köpa polyester pool för kontakter till sina kunder, som vi kan be om möjligheten att se hur deras glasfiberpooler presentera sig efter en lång tids användning.
3) Den typ av material. Standarden i vårt företag är användningen av hög kvalitet polyesterhartser och laminat, belagda med ett hållbart skikt av gelcoat. Det är resistenta mot höga och låga temperaturer, interaktionen av kemikalier och hjälper till att hålla glasfiber poolen ren. Det ger också enastående färgstabilitet. Fem skikt av material är en garanti för livet och den perfekta utseendet för många år framöver.
4) Ytterligare särskild isolering polyuretanskum. Skikttjockleken av 1,5 – 2 cm, vilket är täckt av poolen från utsidan, ger en mycket god säkerhet och förhindrar droppe av vattentemperaturen.
5) Trappor. De är en mycket viktig del av trädgården glasfiberpool, eftersom det ger dig bekvämlighet, säkerhet och ett stort ansvar för stabiliteten i glasfiber poolen. Efter många år av tester vi fått optimala parametrar, så att komma in och ut ur poolen så enkelt som möjligt och använde ett speciellt material med en halkfri yta.
Kontroll tillgängliga på marknaden trädgård pooler med dessa punkter kan du köpa, som du kan njuta av i många år.

 

21. Vad gör hela investeringen, vilket är byggandet av polyester pool i trädgården?

Detta är mycket viktigt och mycket allmän fråga som ofta ber våra kunder redan under den första kontakten. Det finns många faktorer som avgör den totala investeringen. Men vill vi visa vad du måste betala uppmärksamhet i början av verksamheten. Vi vill göra det klart för varje potentiell köpare av glasfiberpool. Visst kommer det att bli en stor bekvämlighet för många människor som vill bygga sin egen polyester pool i trädgården.
1) Först måste vi välja poolen bassängen. Det är viktigt att uppmärksamma flera faktorer, som vi skriver mer i artikeln “Vad ska du kolla innan du köper en pool av polyester för installation i trädgården?”
2) Polyester pooler skapades för att ge sina ägare med maximal komfort, tillfredsställelse och med minsta möjliga inblandning. Därför, ta en titt på hela skalan av alternativ för att välja för yourselve allt som motsvarar dina förväntningar. Tänk om din glasfiberpool investera i syfte att använda den i hela ditt liv, och inte bara i nuet. Tyvärr har många kunder avgå från lång tid att tänka, och därmed kvalitet, hållbarhet och låga underhållskostnader för det lägsta priset och den billigaste installationen.
Bland hel rad möjliga alternativ inkluderar:
Filtrering: sandfilter, sandfilter apparater, multiport ventiler och speglar, filtermaterial.
Pumpar: Pumpar för trädgård pooler, disk, automatisk, dränkbara pumpar.
Värmesystem: värmepumpar, tillbehör för värmepumpar, värmeväxlare för värmepumpar, solfångare.
Installationer beslag PVC rördelar Flex-Fit, hosetails, lim och tätningsmedel, slangar.
Rengöring av poolen: Manuell rengöring av poolen borstar, vakuum rutnät handen, teleskopskaft, svampar, alger borste, borsta väggen. Automatisk pool rengöring: städmaskiner, dammsugare glasfiber pool.
Tillbehör simning: tårtspadar, huvud avlopp, munstycken dränering, belysning pool: undervattens halogenlampor, LED-pool ljus, chaufförer, transformatorer, drivande LED lampor, polyester pool stege, sol duschar
Solar folier
Desinficering av vatten: pool testare, termometrar pool, automatisk pH styrenheter och Cl, desinfektion system, elektrolys av salt automater
Takläggning, fönsterluckor pool i glasfiber
När du kontaktar vårt företag kommer vi gärna hjälpa dig att välja nödvändiga tillbehör och lyssna på dina behov kommer att rekommendera all utrustning som kommer att vara tillräcklig.
Nästa steg är att bygga och installatörer. Installationen kan göras i egen regi eller ta hjälp av ett byggföretag / värme entreprenör.

 

22. Varför är det värt att bygga en glasfiber pool i trädgården?

Att simma under varma dagar, behöver vi inte gå någonstans. Tillräckligt för att bygga en liten glasfiberpool i din trädgård. Besluta om det, inte bara ger oss slappna av, men också garantera fred och intimitet. I motsats till framträdanden, inte byggandet av en glasfiber pool i trädgården inte gå bortom våra finansiella resurser. Vad mer, planering polyester pool i trädgården ofta inte behöver bygglov.

 

23. Vilken är den bästa platsen för att installera glasfiberpool?

Det finns flera viktiga faktorer som absolut måste beaktas när man bygger trädgård pool. Platsen bör vara naturligt soligt. Det är bättre att också undvika närheten av träd och buskar. Dessutom måste du kontrollera bärigheten och nivån på grundvattnet. Det är värt att komma ihåg att i byggarbetsplatsen inte följde några växter eller rötter.

 

24. Vilken storlek och form på trädgårdspool är bäst?

Definiera parametrar för glasfiberpool som vi måste uppmärksamma det faktum att de kommer att bli större, desto dyrare det visar sig sin verksamhet. Om du bara vill ha ett bad med din familj nog är poolen ca 5-6 m lång och 3 m bred. Men om du vill att simma, bör du välja en pool i glasfiber på 8-10 m lång och 3,5-4 m bred. Låg komfort kan också orsaka en oregelbunden form som är svår simning eller täckande därför bäst lämpad för klassiska former. Standarddjupet är ca 1,5 meter trädgård pooler. Kom också ihåg att poolen kan byggas i jorden, eller ligger direkt på marken. När det gäller höga grundvattennivåer rekommenderas det andra alternativet.

 

25. Vilken typ av teknik för att bygga pool i trädgården ska jag välja?

Valet vi måste göra i planeringsfasen av verk. När det gäller att samla fällbara skelett på plats, har vi att välja mellan:
– Impregnerat trä ramkonstruktion
– Konstruktion av stål eller aluminiumplåt i kombination med skruvarna
– Strukturen på polyesterharts, polypropenharts och förstärkt med glasfiber
– Metoden med block.
Det blir allt populärare att installera färdiga bassänger av polyester med extra isolering. Denna konstruktion är extremt tålig och visuellt tilltalande. Den enkelhet och snabbhet installation och efterbehandling och köpeskillingen gör polyester trädgårdspooler har revolutionerat branschen. Egen pool ligger nu på fingertopparna för ett brett spektrum av kunder.

 

26. Vilka ytterligare installationer bör användas i poolen trädgården?

För att bibehålla rent vatten i poolen, specialiserade anläggningar är nödvändiga för att säkerställa dess rörelse. På marknaden finns färdiga system, som består av: skimmers, takrännor overflow, pumpar, filter, munstycken och utgående botten. Låt oss komma ihåg att alltid välja dem individuellt till storleken på poolen. Vi behöver desperat att även utrusta glasfiberpool filter, eftersom de parametrar som vatten i poolen ska vara liknar dricksvatten! Det bör också få en grundläggande uppsättning av rengöring av poolen, som är manuell eller mekanisk dammsugare och gallret för återvinning föroreningar.

 

27. Vilka är de typer av filter?

Mekanisk – mestadels grus, sand eller antracit, väldigt ofta de är utrustade med anordningar som anger graden av vattenföroreningar.
Kemisk – bidra till att upprätthålla pH 7,2-7,6, vilket är optimalt för både mänsklig hud och metall utrustning som ingår i utrustningen poolen.
Desinfektion – innehåller klor eller andra föreningar (ozon, brom, jod, syre aktiveras).

 

28. Vilka är de bästa lösningarna för att värma vatten och takläggning poolen?

Ofta på grund av sitt geografiska läge, är värmeisolering räcker inte för att förhindra värmeförlust. För att kunna så länge som möjligt för att ha en period av bad, måste du installera värmeutrustning. Valet av anläggning beror på storleken på glasfiberpool, varje möjlighet till tak- och vattentemperatur du vill behålla. Bland de mest populära sätten att uppvärmning är olja eller gas panna, elektriska värmare eller solfångare, värmepumpar. Billig och ofta använda lösningen till pannan är ansluten till värmeväxlaren. En annan lösning är att även ansluta sig till uppvärmning av huset för att värma vatten i poolen. I detta fall avsevärt minska installationskostnaderna. Den bästa lösningen för glasfiberpooler är värmepumpar och pooltak. Om vi kommer ihåg att täcka poolen på natten är effektiv inte bara kommer att minska uppvärmningskostnaderna, men vatten förlust på grund av avdunstning. Vanligtvis används för att täcka budgetfolie sol tyg eller PVC persienner. Viktigt, de senare är mycket slitstarkt och säkert, för efter sådant skydd kan gå ännu en vuxen. Den bästa lösningen i vår mening är pooltak av polykarbonat och aluminium. Det är mycket funktionell och ser perfekt.

 

29. Är byggandet av trädgårdspoolen lönsamt?

Tack vare modern teknik trädgård poolen är inte längre en lyx. Glasfiberpooler med en extra isolering tillåter oss att njuta av sin egen ganska stor polyester pool utan att involvera stora finansiella resurser och mycket tid och energi. Det finns också stora möjligheter för den att även i tempererade klimat för att kunna använda poolen större delen av året. Dessa är system för uppvärmning av vatten och pooltak, som inte bara skyddar poolen, men lägger till charm och förändra vår trädgård i en ovanlig plats. Om du drömmer om lyckliga stunder med familj och vänner i din egen trädgård är en trädgårdspool konstruktion idealiska lösningen. Köpa pool gjord av polyester uppfylla dina drömmar och samtidigt spara pengar, tid och energi.

 

30. När är bästa tiden att bygga en glasfiberpool i trädgården?

Tja, om poolen trädgården skapas samtidigt med byggandet av huset – en hel del arbete kommer du att kunna utföra samma hårdvara (t ex leverans av material utgrävning) – och uppströms området kring byggnaden och grunden för trädgården. Med denna order fungerar kostnader blir lägre än om poolen trädgården var den sista investeringen. Men den stora styrkan i polyester pooler är att de kan installeras när som helst utan att behöva bygga om hela trädgården.

 

31. Vilka är nackdelarna och fördelarna med att ha en glasfiberpool?

De obestridliga plussidan av glasfiber pooler inkluderar:
• möjligheten att fatta beslut om det när som helst, inte nödvändigtvis under byggandet av huset, där är de största utgifterna;
• tillåter en mängd olika storlekar för att passa perfekt din polyester pool till storleken på din trädgård;
• inte kräver bygglov;
• attraktivt pris är mycket billigare än inomhus eller inbyggda i hemmet;
• oändliga möjligheter att arrangera och trimma, det kan bygga på terrassen, sätta i trädgården och så vidare.
Lottningen kan vara:
• Säsongens kunna använda poolen, sommar, vår, tidig höst
• systematiskt avlägsnande av föroreningar från vatten (fallande löv, växande alger). Lösningen är att använda tak basine, pool kapsling låg eller hög eller persienner eller rulle sol folie.

 

32. Hur mycket kostar konstruktion och utrustning av en glasfiberpool i trädgården kosta?

Trädgård pool bassäng gjord av polyester med tilläggsisolering med det primära filtreringssystem med manuell inläggning av desinfektionsmedel beroende på storleken av kostnaderna för flera tusen euro.
För att värma vattnet i polyester poolen kan användas värmepumpar, värmeväxlare eller solsystemet, med priser som sträcker sig från några hundra till några tusen euro.
Trappor tillhandahålla säkra inträde till poolen. Dessutom kan du installera stegen. Du kommer att behöva spendera på det – beroende på modell och storlek – från några tiotal till några hundra euro.
För att skydda glasfiberpool från smuts användbar är folie, persienner eller presenning eller tak, som är den i särklass mest praktiska och hållbar lösning. Dess kostnad kommer att bero på storleken av locket, det material av vilket den är tillverkad, och lindningssystem. Det kommer att bli oundvikligt även utan borstar hand i rengöring av poolen eller en dammsugare, som kommer att spendera tiotals euro för penslar, ett par hundra euro för renare poolen.
Om vår pool budgetar är fortfarande några fria agenter, kan vi ägna åt att generera enhet motströms Skjut enheten för massage. Sålunda utrustad trädgård glasfiber pool kan vackert belysa, vilket bidrar till charmen.

 

33. Vilka är de typer av trädgårdspooler?

Det finns flera typer av trädgårdspooler, pooler byggt traditionellt blåsta, redo att släppas ut i bassängen.
Uppblåsbara pooler
Uppblåsbara pooler är de billigaste. Kräver inte utnämningen av en permanent plats i trädgården eller ta något arbete. De är gjorda av en tunn men slitstarkt gummi. Du kan komma åt dem hälla även några kubikmeter vatten, utan rädsla för sprickbildning väggar. Ivrigt köps av markägare. Efter slutet av säsongen kan släppa vatten från dem, rulla ihop och förvara i en låda. De är ofta väljs för små barn. Deras nackdel är låg hållbarhet, lätt skadad, smutsiga och förstöra. Ofta finns pooler för en säsong.
Pooler rack och ankare
Pools ankare är enkla att installera. Ofta de är gjorda av hållbara material, limmade flera lager. Pooler rack, det är väldigt ofta mycket större strukturer än pooler ankare. Tack vare sin konstruktion ger en mycket större yta av vattnet än i fallet med simning taget. Men tänk på att poolerna rack inte är gjorda av gummi, som kan vara farliga för små barn. När du köper pool rack måste också komma ihåg att priset kommer att vara högre än poolen taget. I gengäld får vi en mycket mer utrymme för nöje och avkoppling. Pooler rack kännetecknas av en mycket större styrka. Nackdelen pooler rack är att det inte ser attraktiv och ofta skämma bort oss charmen i hela trädgården.
Simbassänger byggda i trädgården
Mycket dyrare är byggandet av en pool traditionell – med armerad betong. Muromgärdad bassäng lärs ut i keramiska plattor eller speciell film av PVC. Det är täckt med akryl beläggning, vilket ökar dess motståndskraft mot extrema temperaturer, UV-strålning och kemikalier. Denna film garanterar perfekt tätning bassängen.
En sådan pool av hygieniska skäl kräver filter och pumpar, samt användning av medel för vattenrening. När den är öppen – vintern måste delvis tömd och omfattas.
Polyester pooler
Om du drömmer om en privat simning men avskräcker lång byggandet av en pool, är den idealiska lösningen för att köpa en färdig pool trädgård. Pooler av polyester, som namnet antyder, är tillverkad av glasfiberarmerad polyester, termiskt härdat. Detta material är mycket hållbart, slitstark och ganska flexibla, och resistent mot UV-strålning och extrema temperaturer.
Denna pool har en flerskiktsstruktur, förstärkt med polyuretanskum, som garanterar dess styvhet och förhindrar nedkylning vattnet. Dessa pooler är också oftast utformade trappor och sittplatser. Ytan på många modeller kan även ha ett par dussin m2, vilket gör den lämplig även för gratis simning. De kan byggas över markytan, eller sätta i en speciellt grävt handfat.
Pooler av stål eller plast
På marknaden finns också pooler, vars utformning utgör panelerna av galvaniserat stål (tjocklek 0,6-0,8 mm) eller plast. De är täckta med plast på utsidan och på insidan – skyddande lack. De har en mycket olika former – de kan vara rund, oval, åtta.
Deras Interiören är täckt med PVC-film i en av flera färger (t ex. Blått, turkos), resistent mot UV-strålning. Dessa tankar kan vara upp till 10 meter och ett djup av 1,5 m. Efter att ha placerat en pool ligger på en preparerad yta, kan det även placeras i diket. Dessförinnan måste emellertid föras in i botten av en betongplatta tjocklek av 15-16 cm. Byggandet av poolen av denna typ är en specialiserad uppgift lag.
Nödvändiga tillbehör simning är vattenreningsfilter. Det är också värt att tänka på att förbättra tillsatser badkomfort – huruvida steg trampoliner och ljus.