Vårt företag

Vi tillverkar, säljer och levererar trädgårdspooler av premiumkvalitet i glasfiber.

Vi presenterar för er de bästa och vackraste glasfiberpoolerna och pooltak på marknaden, som är av mycket hög kvalitet, hållbara och motståndskraftiga mot väderförhållanden.

Vi har många års erfarenhet inom poolindustrin, vilket gör att vi kan leverera lösningar av högsta klass. För tillverkningen av våra polyesterpooler och pooltak används endast material av högsta kvalitet från den europeiska tillverkaren BÜFA, uppskattade och certifierade av Lloyd, vilket garanterar hållbarhet och full säkerhet. Premiumkvalitet är vår standard.

Utveckling

I många år har vi fokuserat på kontinuerlig utveckling, investeringar och byggt upp ett team av specialister inom områdena produktionsteknik, ledning, försäljning, transport och logistik. Tack vare dessa aktiviteter har DreamPools blivit ett varumärke med europeiskt erkännande, vars produkter och tjänster sticker ut på marknaden och uppfyller alla våra kunders förväntningar.

Kvalitet och optimering

Omfattningen av erbjudandet, kvalitet och optimering i varje element samt samarbete med leverantörer som är ledare på den europeiska marknaden är de faktorer tack vare vilka DreamPools hittills har vunnit förtroendet hos tusentals enskilda kunder och affärspartners i hela Europa.

Varför är DreamPools det bästa valet för dig?

Försäljning och kundservice

Tillverkning av glasfiberpooler

Varför är våra glasfiberpooler marknadsledande? Eftersom vi använder den senaste tekniken och moderna maskiner i produktionen. Våra avancerade tillverkningsprocesser säkerställer att varje glasfiberpool inte bara är hållbar, utan också lätt att underhålla.

Våra glasfiberpooler, som erkänns som de bästa på marknaden, sticker inte bara ut genom sin avancerade design utan även genom användningen av innovativa material, vilket säkerställer hållbarhet och problemfri drift i många år. Tack vare precisa teknologier och moderna maskiner som används i produktionsprocessen, kan vi garantera att varje glasfiberpool uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Den högsta kundservicen inom glasfiberpoolindustrin

Försäljning och kundtjänst

Vi kommer att förbereda det bästa erbjudandet för dig som passar dina individuella behov. Vi kommer att ge dig råd om en lämplig lösning och dela med oss av vår erfarenhet, så att din investering ger dig fullständig tillfredsställelse.

Spara tid och pengar genom att välja vår kundtjänst. Vi garanterar att du inte bara kommer att få det mest attraktiva erbjudandet utan också professionell rådgivning som gör din shoppingupplevelse exceptionellt tillfredsställande. Samtidigt kan du vara säker på att du betalar det bästa möjliga priset för en produkt av högsta kvalitet. Upptäck hur fördelaktigt samarbete med oss kan vara!

Modern produktionsyta

Utforska världen av premiumkvalitet glasfiberpool, där innovation möter perfektion. Vår moderna produktion baseras på avancerade teknologier och en innovativ maskinpark, vilka är nyckelelement i skapandet av polyesterpooler av högsta kvalitet.

Inför modernitet, elegans och kvalitet i din trädgård genom att välja en glasfiberpool, som är resultatet av avancerade teknologier och en passion för perfektion. Våra polyesterpooler är inte bara vanliga trädgårdsprodukter – de är uttryck för en modern livsstil.

Produktion av glasfiberpool av högsta kvalitet

Transport och logistik

Tusentals genomförda beställningar har gjort att vi kunnat förädla leveransprocessen till perfektion. Vår lastbilsflotta, utrustad med de mest moderna enheterna som finns på marknaden, gör det möjligt för oss att effektivt lasta, transportera och lossa din glasfiberpool, oavsett väderförhållanden och leveransplats. Som ett resultat är leveransprocessen problemfri och stressfri för dig.

Premiumkvalitet glasfiberpool
Premiumkvalitet glasfiberpool